Afbeelding

OVER ONS

Hodij Coatings is al 37 jaar een zelfstandige totaalleverancier van industriële lakken en coatings, met vestigingen in Hoogeveen en Eersel. We leveren vrijwel alle producten die in de verfverwerkende industrie gebruikt worden binnen 24 uur in Nederland.

Naast lakken (zowel natlak als poeder) en coatings in alle denkbare kleuren en kwaliteiten, leveren we de materialen, producten, apparatuur, training en begeleiding die u nodig hebt om lak en coating te verwerken. Trainingen die zowel in één van onze trainingsruimtes kunnen plaatsvinden, als ook bij u op locatie.

Hodij Coatings produceert en modificeert, zo ontwikkelen wij kleuren, glansgraden, lakken op specifieke viscositeit en voegen wij additieven toe voor speciale effecten: kortom maatwerk! Wij leveren totale verfsystemen.

Met ruim 40 flexibele en goed opgeleide medewerkers, waarvan een groot aantal werkzaam in de buitendienst, onze Colorservice (wij updaten bij u op locatie!), online bestelmogelijkheid en onze kennis van processen (bedrijfscans), kunnen wij ontzorgen en uw partner met verstand van zaken zijn!

DE MENSEN VAN HODIJ BIKE SYSTEMS

Carlo van der Weij

Hoofd Verkoop

Carlo van der Weij

T: +31 653679352
Lex Putman

Technisch Adviseur

Lex Putman

T: +31 (0)528 271 916
Bert Mol

Hoofd Kleurmakerij

Bert Mol

T: +31 (0)528 271 916
Mustafa Karakas

Commercieel Agent Bike

Mustafa Karakas

T: +49 1701 536 579