Afbeelding

Service

Als totaalleverancier biedt Hodij Coatings, naast de hoogwaardige verfsystemen, alle materialen, producten, training en begeleiding die u nodig hebt.

Om u als klant optimaal te kunnen bedienen zijn wij voorraadhoudend, waarmee we u just-in-time kunnen leveren

Training

Onze trainingen en cursussen verhogen het rendement van uw bedrijf. Wij verzorgen trainingen en cursussen op het gebied van veilig en verantwoord werken, oppervlaktebehandeling, applicatietechniek en specifieke producttrainingen. Wij geven trainingen in Hoogeveen en Eersel, of bij u op locatie.

Trainingsfaciliteiten

Wij beschikken over state of the art test- en trainingsfaciliteiten, voor zowel theoretische trainingen als praktische trainingen en cursussen. Meer informatie over trainingen


Procesoptimalisatie

Wij adviseren u bij het realiseren van een hoogwaardig eindproduct tegen lagere kosten. Met behulp van onze processcan brengen wij de mogelijke besparingen in kaart.

Voor wie is de processcan?

De processcan van Hodij Coatings is ontwikkeld voor bedrijven die coatings, lakken, verf of poedercoatings gebruiken in het productieproces. 

Waarom een processcan?

Het is vaak lastig om verbeteringen te vinden in het eigen productieproces. Een frisse blik van een externe adviseur biedt dan uitkomst. Onze integrale benadering zorgt voor een efficiënte werkwijze en kwalitatief betere eindproducten. Onze ervaring is dat kleine aanpassingen vaak al leiden tot grote efficiëntie voordelen. Meer informatie over procesoptimalisatie


Levering binnen 24 uur

Hodij Coatings  levert haar producten binnen 24 uur in heel Nederland op de door u opgegeven locatie. In onze twee vestigingen in Hoogeveen en Eersel houden wij een ruime voorraad aan, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Onze transportpartners zorgen voor de rest.

Binnen 24 uur niet snel genoeg? Neem contact met ons op, want vaak is een nog snellere levering geen probleem. 

Voorraadbeheer

Voor veel van haar klanten is Hodij Coatings de logistieke partner. Wij houden uw lak, coatings of non-paint producten op voorraad. Wij maken het op de gewenste kleur en/of viscositeit en leveren het op aanvraag uit.

Uw voordeel:

  • Minder handelingskosten
  • Minder voorraadkosten
  • Minder risico’s.

Tevens hoeft u niet of minder te investeren in veiligheidsmaatregelen voor de opslag van gevaarlijke goederen.