Afbeelding

Design

Een goed gekozen kleur bepaalt in hoge mate de uitstraling van een product. Wij helpen u bij het vinden van de juiste kleur en juiste kwaliteit.

Het op maat maken van de lakken en coatings heeft betrekking op:

  • Kleur
  • Glansgraad
  • Metallic en effectlak
  • Verpakkingsgrootte
  • Viscositeit

Hodij Coatings heeft een eigen designafdeling en levert maatwerk. Bij de door u gekozen trendkleuren bieden wij u 1 jaar exclusiviteit!

Kleurendesign

Kleurendesign

The sky is the limit is ons motto! Elke kleur wordt ontwikkeld met het oog op de laatste trends in de consumenten- en autobranche. De klant heeft de mogelijkheid om samen met onze kleurspecialisten een eigen kleurenpallet samen te stellen in solid, metallic en pearl kleuren. Exclusiviteit voor de klant specifieke kleuren is gegarandeerd!

Kleurontwikkeling

Kleurontwikkeling

Hodij Coatings heeft twee kleurmakerijen, één in Eersel en één in Hoogeveen. In de ontwikkelafdeling van de kleurmakerijen onderzoeken en testen wij de mogelijkheden van de toe te passen kleuren. Wij vertalen de gewenste kleur naar lakken die zich goed laten verwerken en de kleur voor de volle 100% weergeven. Wij zijn in staat om alle kleuren zodanig te ontwikkelen, dat de fiets er als één geheel uitkomt te zien zonder kleurverschil! Dit geldt voor nagenoeg elk(e) gewenst(e) kleureffect of kleur.

Kleur is een verkoopargument

Een goed gekozen kleur bepaalt in hoge mate de uitstraling van een product.
Wij helpen u bij het vinden van de juiste kleur en juiste kwaliteit.

Aansluiten op het productieproces

Door onze flexibiliteit zijn wij in staat om direct aan te sluiten op uw productieproces.
Wij nemen zo een groot aantal handelingen voor u uit handen